Nyitólap > Előnyök > Egyszerűen TISZTA

Egyszerűen TISZTA

A víznek, amit mi, és gyermekeink iszunk az elérhető legtisztábbnak kell lenni a Földön. Folyékony tisztaság. Ez a Waterlogic szlogenje, és a cél, ami hajt bennünket előre. Extrém magasra tettük a mércét. Ezért állítjuk elő a legegészségesebb, legtisztább, legjobb ízű vizet. Tökéletes minőség. A víz, az az energiaforrás, mely felfrissíti a testet ezáltal dinamikussá téve napjainkat.

Prémium teljesítmény

A legtisztább vízért, olyanért mely mással össze sem hasonlítható, válassza a Waterlogic prémium kategóriás vízgépeit a forradalmi FIREWALL technológiával.

Amit garantálunk:

  • Mentes minden mikroorganizmusoktól – baktériumok, vírusok, gombák
  • Mentes minden szennyeződéstől
  • Mentes minden íz és szagrontó anyagtól – klór, vas, stb
  • Mert mindenkinek joga van a legjobbhoz!

Tökéletes víz

Szervezetünk 70% víz. Bolygónk közel 75%-át víz borítja. Kevés a létfontosságú elérhető édes víz mennyiség. Mégis sokan természetesnek veszik. Öreg hiba! Tudjon meg többet!

A tökélyhez vezető három lépés

Minden víznek egészségesnek, tisztának és jóízűnek kellene lenni. Hiszünk benne hogy három lépcsős tisztító eljárásunk és egyedülálló FIREWALL technológiánk a legkiemelkedőbb ezen a területen. Tudjon meg többet!

Szakértői jóváhagyás

A FIREWALL megdöbbentő teljesítménye már bizonyított a legnevesebb nemzetközi független laboratóriumokban és a legigényesebb intézeteknél. A legelső kiváló eredményeket a híres Sino Analytics és a Dr. Lörcher intézetek állapították meg, extrém feltételek melletti tesztelés során. Tudjon meg többet!