Nyitólap > Technológia > BioCote

BioCote® a külső pajzs

A Láthatatlan védőréteg

Waterlogic vízadagolók külső borítása, ugyan úgy védve van, mint a belseje. A műanyag felületek a vízadagolás területén és annak környezetében ezüstionos kezeléssel vannak ellátva, úgynevezett BioCote® védelemmel. Az ezüst, természetes vírusblokkoló hatásának köszönhetően meggátolja a mikroorganizmusok letapadását és növekedését, ezzel képezve egy végső higiéniai védő réteget a vízszűrés és az UV fertőtlenítés után!

Kizárólagos szerződésünk a BioCote®-al, egyedivé tesz bennünket, tekintettel arra, hogy jelenleg egyetlen vízadagolónak sincs ilyen külső végelme. Melyik baktériumok retteghetnek? MRSA, E-coli, Szalmonella, Listeria,  CDF,  Pseudomonas, hogy csak néhányat említsünk.  

A BioCote® védelemmel ellátott termékek esetébe, nem csak egyszerű ellenőrzésekről van szó, hanem azok folyamatos minőségellenőrzési tesztfolyamatok sokaságát állják ki nap, mint nap az ISO 22196 szabályozás szerint, független laboratórium vizsgálatok által.  A Waterlogic vízadagolók esetében a tesztek eredményei bebizonyították, hogy azok 99,9999 %-ban hatékonyak a kártékony és veszélye mikrobákkal szemben, melyek megtapadhattak volna a felületen. A Waterlogic, a legfejlettebb vírusblokkoló termékvédelem garanciájaként használja a BioCote® márkát.