Nyitólap > Technológia > Mikro szénszűrés

Mikro szénszűrés

Vízszűrőt szeretne? Mi tudunk ajánlani!

Először aktív szénszűrőink megszűrik a vizet, hogy eltávolítsák belőle a szennyeződéseke, a klórt és más íz és szagrontó anyagokat. Mi ezt tudjuk! Ezen gondolkodunk (jó sokat), úgyhogy Önnek már ne kelljen. Ami még jobb, hogy a vízben található természetes ásványi anyagokat nem szűrjük ki.

Az aktív szénszűrő bizonyult a legjobb megoldásnak, mert porózussága révén minden szennyeződést eltávolít a vízből, legyen szó a lebegő szennyező részecskékről, klórról, mikroszkopikus baktériumokról, vegyi szennyeződésekről, elszíneződésekről, vagy akár a toxikus elemekről. Mi az ami megmarad? Minden, fontos természetes ásványi anyag, és maga a friss, kristály tiszta, egészséges víz, pont amilyennek lennie kell!

Melyik szűrő?

Az első védelmi vonal a 10 mikronos szemcsés aktív szénszűrő (GAC- Granulated Active Carbon). Ennek a feladata a vízben lévő rossz szín, szag és íz romboló anyagok kiszűrése.  A második védelmi vonal az 1 mikronos aktív szén blokkszűrő (CBC – Carbon Block Cartrige), mely egy szilárd aktív szénrúd, mely eltávolít minden a szennyező anyagot (beleértve a mikroszkopikus baktériumokat) melyeket már említettünk.

Nem tudja eldönteni, igazán mire is van szüksége? Különböző vízfajták, különböző szűrési kombinációt igényelnek, és nekünk mindenhez megvan a megfelelő megoldás, beleértve a fordított ozmózisos rendszert is. Kérje tanácsadónk segítségét!