Nyitólap > Technológia > Fordított Ozmózis

Fordított Ozmózis

Sikeresen eltávolítja az oldott részecskéket

A Fordított Ozmózis nyújta a legmagasabb szintű vízszűrést! Sikeresen eltávolítja a vízből az oldott részecskéket (mérgek, sók, nitrárok, arzén, stb.). Ezek azok amik igazán nem szükségesek egy ivóvízhez, nem beszélve az ízről és veszélyről melyet keltenek. Az UV fertőtlenítés után a víz 101%-ig tiszta és baktérium mentes lesz.  

A Fordított ozmózisos rendszer

Mint ahogy sok más területen is, rengetegen vannak a piacon a Fordított Ozmózisos szűrési rendszerrel, csakhogy mindennel együtt ők a jó dolgokat is eltávolítják a vízből, azokat az ásványi anyagokat melyek jobbá teszik a vizet és annak ízét. Ugyanakkor ezek a jótékony ásványi anyagok, adalék anyagokkal kiválthatóak. Az FO filterek keményen dolgoznak egy keresztáramlás technikával, mely folyamatosan tisztán tartja az üledék szűrőket. Ez azt jelenti, hogy a gép egy fix csatornával működik, és egyszerre nem tud nagy mennyiésgü vizet megszűrni, valamint a szűrés után a szűrőrendszert át kell öblíteni.

Sajnos a Fordított Ozmózisos rendszer nem éppen gazdaságos. Kb 3 liter szennyezett vízből készül 1 liter ivóvíz! 

A fordított ozmózis akkor a legideálisabb, amikor a víz származása ismeretlen, vagy tudjuk, hogy súlyos szennyeződéseket hordoz. .

Nézze meg Fordított Ozmózissal működő modellünket a WL1000G-t