Nyitólap > Előnyök > Egyszerűen IGAZOLT

Egyszerűen IGAZOLT

Egy vízadagoló tanusítvány nélkül?

Nekünk ilyen nincs! A Waterlogic „Energy Star” hűtős vízadagolói mind kipróbáltak, tesztelt, jóváhagyottak, fémjelzettek és hitelesítettek a világ vezető szabványügyi szervezeti (beleértve a Water Quailty Association-t) által. Sok elismerést kapunk elégedett ügyfeleinktől, a Water Quality Association-től és egyéb víz-szabványügyi szervezetektől. Az Energy Star szakértői szerint, a víz, melyet a Waterlogic vízadagolókból iszunk, tiszta és biztonságos, valamint olyan gépből származik, amely 100%-ig környezet barát.

ENERGY STAR
Az intelligens tervezés azt jelenti, hogy új generációs hűtőinket úgy terveztük, hogy ha rövid időn belül nem történik vízadagolás, akkor életbe lép az energiatakarékos „alvó mód”.
Tudjon meg többet!

Vízminőségi Világszervezet (Water Quality Association)
Tudjon meg többet!

NSF ANSI
Tudjon meg többet!

WRAS
A vízügyi előírások promóciója szerte az Egyesült Királyságban, hogy ösztönözzék a felhasználókat a következetes, pazarlásmentes vízfelhasználásra.
Tudjon meg többet!

ANTSZ
Berendezéseink minősítéseit a Magyarországi ÁNTSZ is elfogadta és igazolta. Waterlogic, Asset és NCW márkájú berendezésink mind ÁNTSZ engedéllyel rendelkeznek. 

Bisphenol-A mentes
A Waterlogic vízadagolók garantáltan Bispheno-A (egy vegyszer, mely széles körben elterjedt a műanyag iparban és mely igazoltan és egészségügyi problémákhoz vezet) mentes.
Tudjon meg többet!

ETL/UL/CE Biztonsági szabvány
Tudjon meg többet!

ISO 9001 - Minőségirányítási rendszer
Tudjon meg többet!

BioVir
A Waterlogic FIREWALL rendszerét a BioVir tesztelte.
Tudjon meg többet!