Nyitólap > Felhasználás > Egészségügy

Egészségügy

Amikor a higiénia élet-halál kérdése és a tisztaság az első számú krédés, akkor a Waterlogic a kézenfekvő választás. A sima csapvíz a korházak régi vezetékeiben tartalmazhat szennyeződéseket és kórokozókat, mint a Pseudomonas, Legionella, Streptococcus, és E. Coli. Ön szerint korházi körülmények között ez biztonságos? Mi nem így látjuk, és úgy gondoljuk, hogy Ön sem! Ha az egészségügyről van szó, akkor a víz minősége a legfontosabb. 

Független laboratóriumok vizsgálatai szerint, forradalmi Firewall technológiánk 99.9999% biztonsággal száll szembe a vírusokkal, az esetek 100%-ában. A korházi vizet UV fénnyel fertőtleníti a másodperc töredéke alatt, mielőtt az a pohárba kerülne, ezzel megelőzve a fertőzések lehetőségét. Ezzel az eljárással kapható a lefrissebb, leg egészségesebb, legjobb ízű víz ami elérhető. Ez a tökéletes megoldás a korházak, klinikák, műtők és minden a egészégüggyel kapcsolatos terület részére.

Ez nem minden! Engedje meg hogy egy pillanatra átadjuk Önt egyik legfontosabb tanunknak a Királyi Nővérképző Főiskola és Nemzeti Beteg Biztonsági Ügynökség -ek (Royal College of Nursing and National Patient Safety Agency) az Egyesült Királyságban. Ők mondták, “A hálózatos víz a lehető legmegfelelőbb egy korház számára, mert sosem fogy ki, gazdaságos, biztonságos a nehéz ballonokkal szemben, és azok tárolásának nehézségeitől is megkímél bennünket. A Firewall technológiával fertőtlenített víz, a lehető legjobb a betegek számára!" Köszönjük szépen!

A Waterlogic működés közben: Korházi víztisztítás

Az alábbiakban bemutatunk két korházat akik WL4-es gépeket installáltak a betegek egészsége érdekében, hogy megtisztítsák a korház öreg vezetékeiben lévő ivóvizet.

A Schwyz korházban Svájcban, a fenntarthatóság és megfelelőség volt a kulcsa a döntésnek, amiért a ballonos vizeket, hálózatos Waterlogic automatákra cserélték. A környezetvédelem mellett, fontos szerepet kapott a kontrolált költség, az elsőrendű vízminőség és az ez által nyerhető egészségesebb víz! Az igazgató főorvos elmondása szerint: " A szolgáltatás az ígéreteknek megfelelően alakult, és fontos, hogy a kapott támogatás meggyőzött bennünket arról, hogy helyesen döntöttünk!"

A Côte de Lumière korházban Franciaországban a rossz minőségű ivóvíz, egy igazi időzített bomba volt. A személyzet utasítva lett, hogy mind Ők, mind a betegek, csak a Waterlogic 4 által fertőtlenített vízből ihatnak. Dr Nathalie Roux mondta “Az innovatív  Waterlogic Firewall UV technológia, lehetővé teszi számunkra a minőségi vízfogysztást.”