Nyitólap > Felhasználás > Oktatási szektor

Oktatási szektor

A Waterlogic vízhűtői, kiválóak iskolák számára is

Az iskolákban folyamatosan az egészségesebb életmódot és a cukormentes üdítőket népszerűsítik, így a Waterlogic víztisztítós hűtő automatái igazán jó demonstrációs eszközök lehetnek. Az, hogy a diákok bőséges mennyiségű friss, tiszta és egészséges vizet isznak, segíti őket, hogy állóképességük és koncentrálásuk a maximális szinten tartható legyen. Megoldásainkkal az egészséges és tiszta víz lehetősége az iskolákban, sosem volt egyszerűbb. A Waterlogic által fejlesztett ballonmentes vízhűtők (vagy ballonmentes vízadagoló rendszerek) szolgáltatják a legtisztább és legjobb ízű vizet, ami az öreg vízhálózatból elérhető. A diákok sorban fognak állni, hogy tölthessék poharaikat. A jó hír, hogy nagy kapacitású vízadagolóink elbírnak egy  kampusz igényeivel, és megfelelnek az  iskolák és egyetemek szigorú kritériumainak!

Továbbiakban, a legtöbb egyetem és kollégium rendelkezik étteremmel, ahol egy Waterlogic KVV automata telepítése, a diákok számára  egy plusz ingyenes juttatás, amely igazi felfrissülést hoz egy nagyon gazdaságos és fenntartható módon! 

Az ingyenes hozzáférés a hideg, friss és tiszta vízhez egy egész napon át a Waterlogic automatáiból, csökkenti az érdeklődést a cukros üdítők iránt, valamint a diákokat és iskola dolgozóit is frissítve, mindenkit kiemelkedő formában tart!