Nyitólap > Gépeink > GY.I.K.

Kérdések és válaszok

Kérdés: Miért jobb közvetlen vízhálózati csatlakozású vízadagolót venni/bérelni, mint ballonos vizet?

Válasz: Nem gondoljuk hogy ez egy verseny, de hiszünk benne, hogy a közvetlen vízhálózati csatlakozású vízadagoló az okosabb választás, mert olcsóbb, egészségesebb, kényelmesebb, és környezetbarát. Ha elolvassa a TOP11 érvünket, akkor meggyőződésünk, hogy Ön is egyet for érteni.

Kérdés: Miért a Waterlogic vízadagolói az ideálisak egy munkahely számára?

Válasz: Alkalmazottai a legjobbat érdemlik, igaz? Mi adjuk a legtisztább, legfrissebb, legjobb ízű hűtött, szobahőmérséklető és szénsavas vizet. Forradalmi FIREWALL UV vízadagoló technológiánk garantáltan 99,9999% baktérium mentes és tiszta, minden vízvételkor. Jól hidratáltság = Jobb öszpontosítás és teljesítmény. Ezzel mindenki nyer!

Plussz, hozzájárulunk cégarculatának növeléséhez azzal, hogy gépeink nem termelnek felesleges műanyag hulladékot, és nem kell a ballanok tárolásárol gondoskodni, valamint nem járul hozzá a feleseleg CO2 kibocsájtáshoz, mivel nincs ballon kiszállítás!

Amivel együttesen egyedül a Waterlogic KVV automaták rendelkeznek:

  • kifinomúlt szűrő rendszer, amivel eltávolítjuk a szag és ízrontó anyagokat,
  • UV fertőtlenítés, amivel kiírtjuk a baktériumokat 99,9999%ban,
  • speciális ezüst antibakteriális felületa hogy minden kerek legyen.

Tiszta, hogy amit teszünk, azt komolyan gondoljuk és nem csak a levegőbe beszélünk.

Kérdés: Bárki használhat Waterlogic vízadagolót?

Válasz: Ha rendelkezik közvetlen vízhálózati csatlakozással, akkor mi installáljuk berendezéseinket. Ilyen egyszerű. Persze Önnek kell eldönteni hogy melyik gépet szeretné szééles választékunkból, de tanácsokkal segítünk Önnek a döntésben!

Kérdés: Nagyon bonyolult a Waterlogic vízadagolókat telepíteni?

Válasz: Inkább az ellenkezője. Szakképzett mérnökeink, pontosan oda helyezik a gépet ahova kéri, és csatlakoztatják azt a legközelebbi vízvételi lehetőséghez. Önnek nincs más dolga amíg mérnökeink dolgoznak, mint hogy elmossa a poharát, és már mehet is a finom, hideg és kristály tiszta vizet fogyasztani. Egyszerű, és csodálatos!

Kérdés: Mi a baj a sima csapvízzel?

Válasz: Normál esetben SEMMI! Egy egészséges ember szervezete, álltalában megbírkózik a milliónyi mikroorganizmussal ami a víben található. A legtöbbjük ugyan ártalmatlan, de a károsak megsokszorozódnak, és könnyedén betegségeket okozhatnak. Mások sokkal nagyobb veszélyben vannak. A fertőző bektériumok életveszélyes megbetegedéseket okozhatnak azoknál, akiknek gyenge az immunrendszerük, mint pl. csecsemők, gyerekek, idős emebrek, vagy betegek. Ez egy korházban még rosszabb is lehet, mert a szívós, szuper ellenáló baktériumok azon betegeket támadják, akik már amúgy is sebezhetőek. A Waterlogic fejlett szűrő és fertőtlenítő rendszere megtisztitja az ivóvizet, így még a Föld legszennyezettebb anyaga is olyan tiszta lesz, amennyire csak lehet. Gépeink az úttörő FIREWALL technológiával maximalizálják UV erejét, ezzel garantálva a 100%os tisztaságot minden pohár vízben. Ha kipróbálja szűrt és tisztított vizünket egy pohár sima klórozott csakpvíz után, hihetetlennek fogja tartani a különbséget! Tudjon meg többet a csapvízről!

Kérdés: Mennyi vizet kell inni?

Válasz: Ha nem iszunk megfelelő mennyiségű vizet, akkor nem csak simán szomjasak leszünk, de lelassulunk és lankad a figyelmünk is, nem beszélve a kellemetlen fejfájásról, mely a dehidratáltság első figyelmeztetése szervezetünktől. A víz szerepe az emberi testben, kritikus a túléléshez - néhány nap víz nálkül és meghalunk, ugyan akkor étel nélkül hetekig is kibírjuk. Szakértők szerint a napi minimum a 2-3 liter víz, de ez meleg, nyári időszakban akár 5 liter is lehet. Ez kristálytiszta, hideg Waterlogic vízzel igazán élvezetes!