Nyitólap > Előnyök > Egyszerűen ZÖLD

Egyszerűen ZÖLD

Az Ökobarát víz biztonságos és környezet tudatos

Túl a nyilvánvalón — ha jobban ízlik, jobban csúszik — a Waterlogic KVV automaták sokkal többek mint egyszerű termékek. Gépeinket igazi odaadással és ÉSSZEL terveztük. Ésszel, hiszen mi már akkor is a jövőre öspontosítottunk. Gépeink segítségével Ön energiát, üzemanyagot és időt takaríthat meeg.

Kiiktattuk a palackozás, kiszállítás, tárolás és az adminisztráció költségeit. Miben mérhető? Az átlagos víz mennyisége amit gépeink éves szinten előállítanak, 72%-al csökkentette cégünk CO2 kibocsájtását! Minél több gépünk kerül a piacra, annaál magasabb %-ban csökkentjük a CO2 kibocsájtást, és óvjuk a Földet!  
Töltse le angol nyelvű tájékoztató anyagunkat innen!

A Waterlogic tisztaság előnyei

Velünk, Ön hozzájárul a műanyag felhasználás visszaszorításához is, ezzel csökkentve a műanyag előállításához szükséges olaj szükségletet. Együtt többet tehetünk a jó ügy érdekében mint hinné! Minden csepp számít!

A példa kedvéért, ha valahol felszerelünk egy új Waterlogic KVV autimatát, kiválta ezzel egy korábbi modelt, akkor mi elvisszük a régit. Ha van eleme amit fel tudunk használni, akkor megtesszük, de a többi rész mindenestűl újrahasznosításra kerül!

Ez az amit mi teszünk! Ez a munkánk! Ez a hivatásunk és ez a szemléletünk. Minden pohár tiszta és frissíítő vízzel megpróbáljuk jobbá tenni a Földet!

Zöld Gondolatok

Jobb gondolkodás, Jobb vizet eredményez! Rengeteget gondolkodtunk "zölden", és hisszük, hogy az öko-barát stratégiánk amivel előálltunk, elég  hatásos.  Nevet is adtunk neki: "Fenntarthatóság a Belsőben"

Tudjon meg többet!

Az üveges víz és a környezet

Az üveges víz egyszerűen nem a Zöld út, és ez mára már tény! A ballonos gép vagy üveges víz kiváltása a Waterlogic KVV automatáival, sokkal jobb a környezet számára. Csak egy Föld van, közös érdekünk hogy megóvjuk!

Tudjon meg többet!

Palackmentes víz mozgalom

Mondjon nemet a palackos vízre! Mi már megtettük! És Őn? 

Tudjon meg többet!

Zöld kezdeményezés

A Waterlogic egy környezettudatos cég. Óvjuk a bolygót és legértékesebb erőforrásait, és a friss víz járja át minden lépésünket.

Tudjon meg többet!

Energia felhasználás

A Waterlogc gépeinek többsége kevesebbet fogyaszt mint egy 100W-os villanykörte. Ha van egy villanásnyi ideje, szívesen beszélgetünk Önnel!

Tudjon meg többet!