Nyitólap > Felhasználás > Sport

Sport

HELLÓ EGÉSZSÉG

Nem minden víz egyforma. Közel sem! Ha belegondol, a víz a legnagyobb fogyasztású termék. A tiszta és fertőtlenített víz, a jegjobb dolog szervezete számára 

Az élelmiszer a legszígorúbb szabályok szerint van kezelve, és ezeket a szályokat a vízre is alkalmazni kell. A víz a szervezetünk számára, maga kell legyen a folyékony tisztaság. The water you put in your body should be liquid perfection. Gondolkodá módunk alapja, hogy bőséges mennyiségeb tudjuk előállítani a Föld legtisztább ivóvizét.

A sport, a legfontosabb az emberi test számára. Karban tartja és erősi azt. Az erőnléthez elengedhetetlen a víz, mely az emberi szervezet legfontosabb alkotó eleme. Sportolás közben az emberi test méreganyagokat ürít a verelytéken kereszűl, mely dehidratáltságot okoz, és melyet pótolni kell. Nem mindegy hogy mivel! A legjobb hidratáló, friss, egészéges, hideg vizet a Waterlogic KVV automatáiból adhatjuk meg szervezetünk számára.

Itt van a nyár, egy újabb ok arra, hogy miért ne menjünk a mozogni. A szabadban végzett aktivitás, a legjobb lehetőség, hogy összekössük a kellemest a hasznossal - de különleges figyelmet igényel a hidratáltság területén.

Ha meleg van, szervezetünk több vizet használ fel, hogy lehűtse testünket. A hőmérséklettől, páratartalomtól, és mozgásformától függőenfüggően, talán nem is vagyunk tisztában a szükséges víz mennyiségével.

Nem feltétlenűl a szomjúság az ami meghatározza, hogy mennyi vízre van szükségünk! Hogy működésben tartsuk az izmokat és elkerüljük a fáradtságot és fejfájást, extrém fontosságú, hogy bőségesen igyunk a mozgást megelőzően, alatt és utána.

Inni kell - Előtte, Alatta és Utána

ELŐTTE! Szervezetünk legjobb felkészítése a mozgásra, legyen az séta, futás, bicikli, vagy tenisz, ha megelőzően legalább 2 nagy pohár vizet iszunk! Ez segíti szervezetünket a jól hidratáltságban mielőtt kilépnénk a szbadba! 

ALATTA! Az edzés alatt, próbáljunk meg inni 1,5-2 dl vizet minden 15-20 percben, hogy az izmokat megfelelően hidratáljuk. Ha egy 1 órás sétát vagy edzőtermi edzést tervezünk, mindenképpen vigyünk egy fél literes üveget vízzel feltöltve, mert szükségünk lesz rá! 

UTÁNA! Az edzés befejeztével, frissítsük szervezetünket, minimum 2,5 deci frissítő, vízzel! Ha nagyon precízek szeretnék lenni, mérjük meg magunkat az edzés kezdetén, és befejezésekor. Minden egyes elveszített 20dkg víz az edzés latt, 0,4L vízzel pótolandó! .

Mely vizek fogyasztása  legjobb?

Az általános mozgásfajtákhoz, a régi jó csapvíz a legjobb megoldás. De nem mindegy, hogy hogyan! A Waterlogic KVV automaták által biztosított szűrt, fertőtlenített, hideg és egészséges víz a legjobb megoldás! Ha a vizet természetes 100%os gyümölcslével keverve fogysztjuk akkor a benne lévő szénhidrátok tovább növelik ellenálló képességünket, pótolva az izzadsággal elveszített elektroliteket (sodium, magnesium, potassium).

A Waterlogic munka közben

Szélese körben terjedő jóhíre vízautomatáinknak már több, a sport világának támogatásában kiemelkedő cég figyelmét felkeltette hazánkban is, így ügyfeleink között szerepel már a BioTech-USA, és a tárgyalásokat folytatuink a GildaMax és Oxygen Welness láncokkal is!