Nyitólap > Felhasználás > Vendéglátás

Vendéglátás

Tiszta, frissítő és jóízű vizet adni vendégeinek, tükrözi elhivatottságát a minőségi vendéglátás iránt! A Waterlogic KVV automatáival, még gazdaságosabban teheti ezt, minden fajta logisztika és adminisztráció nélkül, és ezzel is bizonytja hogy cége fontos szerepet vállal a környezetvédelemben hozzájárulva a CO2 kibocsájtás és a műanyag felhasználás csökkentéséhez! 

Továbbá, a Waterlogic KVV automatái kiváló lehetőség egy Hotel számára, hogy tovább növelje ingyenes, minőségi szolgáltatásait! A kényelem és megbízhatóság szintén ideálissá teszi automatáinkat az Hotel étterem számára, ahol a szűrt/tisztított és hűtőtt vízre egyre nagyobb igény van!

Waterlogic munka közben

Az alábbiakban bemutatunk két Hotelt akik WL850-es higeg/szénsavas gépeket installáltak vendégeik számára.

Brenner’s Park Hotel & Spa, egy 5 csillagos hotel Németországban, a 5-star hotel inGermany, lecserélte a  a ballonos vízautomatákat, ezzel folyamatos, korlátlan mennyiségű, tiszta, friss, hideg vízet biztosítva a vendégeknek, mégis csökkentve a költségeket a ballonos vizek árával. 

The Radisson Blu, 5 csillagos hotel Berlinben, jelnetős költség csökkentést ért el azzal hogy 200 alkalmazottja részére a ballonos vizet, Waterlogic automatára cserélte. Később a gépek számát tovább növelték azzal, hogy a szálloda vendégei számára is elérhetővé tettek néhány automatát és az étterem is ezzel szerelték fel. Facility Managenet véleménye "A gépek cseréje igazán jó döntés volt, mind az alkalmazottak, mind a vendégeg nagyon meg vannak elégedve a gépekkel. Meglepő az ízkülönbség! Továbbá büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhadtunk a műanyag felhasználás csökkentéséhez, ezzel is igazolva környezetvédelmi szerepvállalásunkat"! Carlton Hotel

Carlton Hotel Budapest, 4 csillagos hotel Magyarországon, lecserélte a ballonos viazutomatákat a hotel területén és az éttermben. Jelentősen csökkentette költségeit miközben az alkalmazottak és vendégek számára korlátlan mennyiségű, tiszta, friss, hideg vízet biztosít!