Nyitólap > Előnyök > Egyszerűen TISZTA > Szakértői jóváhagyás

Szakértői Tanusítványok

A FIREWALL megdöbbentő teljesítménye már bizonyított a legnevesebb nemzetközi független laboratóriumokban és a legigényesebb intézeteknél. A legelső kiváló eredményeket a híres Sino Analytics és a Dr. Lörcher intézetek állapították meg, extrém feltételek melletti tesztelés során.

A tesztek eredménye képpen a WQA (Víz Minőségi Világszövetség) részéről megkaptuk a hivatalos tanúsítványokat, mint az NSF-55a és a P231! Ezek a legfontosabb tanusítványok, melyeket elég nehéz megszerezni és a WQA az, akit elég nehéz meggyőzni, de több mint 5.000 független teszt bebizonyította, hogy amit csinálunk az jó, és megérdemli az elismerést!

Kimagasló eredmények

A mégtöbb teszt, végül állami támogatást nyert a Párizsi Vízügyi Igazgatóság szakembereitől, kik több millió ember egészségéért és biztonságáért felelősek.

A svájci székhelyű University Hospital Zurich olyannyira le folt nyűgözve, hogy elvégezte saját tesztjét, és igazolta a tökéletes tisztítási folyamatot.

Ha túl hihetetlenül hangzik, ezeket a dokumentumokat kérésre bárki rendelkezésére tudjuk bocsájtani, és folyamatosan frissítjük az elérhető tanúsítványok listáját, ahogy előre haladunk és újabb extrém teszteket állunk majd ki. Az NSF55 és P231 igazolások letölthetőek a www.wqa.org oldalon keresztűl is, a Waterlogic névre történő rákereséssel!