Nyitólap > Felhasználás > Irodák

Irodák

Adja Ön is kollégáinak az elérhető legtisztább vizet 

Alkalmazottai megérdemlik a legjobb minőségű ivóvizet az irodai automatákból. A dehidratáltság csökkenti a mentélis és fizikai állóképességet és fáradtsághoz, koncentrálási nehézséghez vezet. A Waterlogic irodai hűtős vízadagolói folyamatosan friss, tiszta, hűvös, jóízű, éltető energiát biztosító vízzel látja el dolgozóit!

Továbbiakban, megszűnik a ballonos/üveges vízek kiszállításának, tárolásának és cseréjének költsége (legyen az kicsi vagy nagy) amikor váltanak a meglévő vízhálózatból érkező, újratisztított és hűtött KVV automatákra. Az idő, energia és benzin felhasználás szintén csökken. Sok cég számára fontos biztonsági kockázat is csökken (folyamatosan változó kiszállító munkatársak). Csökken a sérülések kockázata is a nehéz ballonok csereéje miatt (hiszen csak egy rossz mozdulat emelés közben és ott a sérülés veszélye) ezzel is növelve a munkában eltöltött időt, betegállomány helyett. 

A Waterlogic KVV rendszerei elérhetőek, költséghatékonyak, az iroda bármely területén elhelyezhetőek, így könnyedén biztosíthatja alkalmazottai és a cég látogatói számára is az elérhető letisztább, újra szűrt és fertőtlenített, egészségesebb tiszta vizet, közvetlen a meglévő vízhálóztaból. Ezzel a módszerrel még hatékonyabbá teheti munkatársai munkáját, maximalizálva a munkában eltöltött időt azzal, hogy a gépeket a közvetlen munkakörnyezetbe helyezi.

Waterlogic munka közben

A Microsoft, Dealogic, Sykes, Huawei (és még sorolhatánk) a világ vezető nagyvállalatai fontosnak tratva alkalmazottaik egészségét és a környezet tudatos megoldásokat, már mind a Waterlogic KVV automatáit használják, ezzel is időt és pénzt spórolva, és biztosítva az alkalmazottaknak a legtisztább védőitalt. Az alkalmazottak boldogabbak, a költségek kontrolláltabbak, és a cégek környezetvédelmi "trófeái" még szebben csillognak. A Waterlogic KVV automatái növelik az iroda szabad helykapacitását is!

Ms. Zheng Weihong, Irodavezető a Huawei Budapesti irodájában, “Csak ajánlani tudom a Waterlogic automatákat mindenkinek. Ezt meg is tettem már minden országban ahol cégünk jelen van és ajánlottam az irodáknak hogy cseréljenek Waterlogic gépekre. Tapasztalataim a magyar képviselettel csak jók. Mind sales, mind szervíz oldalról készségesek, gyorsak és jó velük dolgozni. Az gépek szépek, a víz finom, az árak ésszerűek" a fentiek szerint jellemezte 2007 óta tartó együttműködésünket.