Nyitólap > Előnyök > Egyszerűen TISZTA > Tökéletes víz

Tökéletes víz

Szervezetünk 70% víz. Bolygónk közel 75%-át víz borítja. Kevés a létfontosságú elérhető édes víz készlet. Mégis sokan természetesnek veszik. Öreg hiba!

Nem minden víz egyforma! Közel sem!

Az emberiség számára a tiszta és egészséges vízhez való jog nem kellene, hogy kiváltság legyen. A víznek egyszerűen tisztának kellene lenni.
A mi vizünk az, és ez a két évtizede folyamatosan fejlesztett és tökéletesített technika eredménye, hogy a legfrissebb, tisztább, szennyeződésmentes ivóvizet adhassuk, ami csak lehetséges.

Miért? Azért mert megtehetjük! És meg is tesszük. Ebben vagyunk a legjobbak, és nincs semmilyen ok ami miatt ennél alább adnánk. Fogyasztókként, nagyon komolyan vesszük a szigorú élelmiszeripari szabályozásokat. Ugyanakkor, valahogy ezek a szabályok nem vonatkoznak ilyen szigorúan a vízre, pedig kellene.

A tiszta ivóvíz, az egyik legjobb dolog szervezetünknek!

A klór, ólom, ón vagy higanyszennyeződések és a vízben terjedő fertőzések azok a dolgok melyek szervezetünk számára minden tekintetben károsak. Attól hogy a víz palackozva érkezik, vagy egyszerű szűrökön mennek keresztül, még nem feltétlenül lesz jobb!
A Waterlogic hálózati vízgépei az elmúlt évtizedek alatt, ciklikus ellenőrzéseken mentek keresztül és a nemzetközi szabványoknak többszörösen igazoltan megfeleltek, így kínáljuk ügyfeleink részére a közel „legtökéletesebb” víz készítésére alkalmas vízadagolóinkat!