Nyitólap > Technológia > FIREWALL

FIREWALL Technológia

Páratlan és Nélkülözhetetlen 

Vettük a már meglévő és nagyszerű UV technológiánkat, tovább fejlesztettük, még jobbá tettük, szabadalmaztattuk, és FIREWALL-nak, azaz Tűzfalnak neveztük el! A FIREWALL rendszernél az UV lámpa, közvetlen a vízadagolás pontjánál helyezkedik el, és a másodperc töredéke alatt kiírja a vízből mikroorganizmusokat, pont mielőtt az a pohárba kerülne!

Ez a páratlan technológia, minimum 40,000 mikrowatt/s mennyiségű UV sugárzással bombázza a vízben lévő baktériumokat négyzetcentiméterenként. Higgye el, hogy ez nagyon is lenyűgöző! De nem állunk meg! Ez a jelenleg elérhető legjobb, de mi hisszük, hogy ez lesz még jobb is!

TOTÁLIS HATÉKONYSÁG

A Firewall technológia teljességgel hatásos a vízben előforduló vírusok és baktériumok ellen! Mégis milyen hatásosan "hatásos"? Több neves független laboratórium végett el összesen több mint 5.000 tesztet, melyek eredménye mind 99,9999%-os hatékonyságról tett tanúbizonyságot. Ez igazán bámulatos, de mi nem állunk meg. Addig nem, amíg el nem érjük a 101%-ot, addig amíg ki nem jelenthetjük, hogy ez a hibátlan, és a valódi TISZTA víz!

“A Firewall UV technológia kiemelkedően jól működik.”
Dr Lörcher Intézet, Németország

Elérhető FIREWALL termékek