Nyitólap > Felhasználás > Ipar

Gyárak/Ipar

Kiemelkedően Tiszta Víz - Kereskedelmi Víztisztítás

A Waterlogic KVV automaták kereskedelmi víztisztító rendszere, a dinamizmus, az energia és magas teljesítmény forrása, megszüntetve a dehidratáltság okozta fáradtásot. A Waterlogic robosztus, nagy teljesítményű víztisztító modeljjei egész nap bírják a terhelést, és korlátlanúl képesek a tiszta vezt szolgáltatni, függetlenűl attól, hogy hány ember tölti a poharát naponta.

Mi van még? A Waterlogic KVV automaták kereskedelmi víztisztító rendszerei igazán megfizethetőek, gyártási, ipari vagy raktár területeken bárhová elhelyezhetőek, így biztosítva az alkalmazottak számára a közvetlen, azonnali lehetőséget az egészséges frissítő vízhez (különösen ideális olyan gyárokban ahol magas az üzemi hőmérséklet). Ezzel is maximalizálhatja az eredményes munkát, hiszen a dolgozóknak közvetlen közelben elérhető a frissítő és hidratáló víz!

Kereskedelmi Víztisztítás: Waterlogic működés közben

A Dán vegyipari cégnél, a Borup Kemi-nél, a management megfigyelte, hogy a dolgozók sokkal frissebbek és eredményesebbek az azonnali tiszta, hűtött víztől melyet a Waterlogic KVV víztisztító rendszerekből nyertek.
Tommy Gargas, CFO, Borup Kemi, elmondása szerint "Az új vízadagolókkal nem csak tisztított és hideg vizet kaptunk, de bodogabb és egészségesebb kollégákat. Cégünk befeketetése így többszöröen megtérül!"