Nyitólap > Cégünk > Társadalmi szerepvállalás

Társadalmi szerepvállalás

Bárki képes vízadagolókat gyártani, de nem azzal a kiemelt figyelemmel, gondossággal és alázattal a víz iránt, ahogy mi!  A nagyszerű vízhez, nagyszerű emberek, nagyszerű gondolatok, kiválló beszállítók és Önök, a felelősségteljes vásárolók kellenek. Így mindanyian, együtt tudjuk véghez vinni azt, amiért tolgozunk!

A felelősség azt is jelenti, hogy felelősek vagyunk a bolygóért! Csak egy Föld van, kötelességünk, hogy megóvjuk azt minden eszközünkel, amivel csak lehet. A Waterlogic vízadagolókat úgy terveztük, hogy a környezetkímélő megoldás volt a középpontban. Megkértük a profikat végezzenek közvélemény kutatást hogy mennyire is vagyunk jók a szakmában. Egy független közvéleménykutató szerint, környezetszennyezésünk a ballonos vízadagolókkal összehasonlítva 72%-al alacsonaybb egy öt éves ciklus alatt. Ez egy hihetetlen jó eredmény mind nekünk, mind Önnek. Folyamatos kutatásokkal és fejlesztésekkel azon dolgozunk hogy az érték elérje az általunk elvárt minimum99%-ot.

További információkért nézze meg a Környezetvédelemmel kapcsolatos oldalainkat!

Felismerés és szemlélet!

Egyre nagyobb teret hódít a világban a felismerés és a szemlélet a víz spórolásról!

Egyre több cég és mozgalom vállalja magára, hogy csatlakozik a világ vízügyi szervezeteihez, akik az ésszerű felhasználás mellett kampányolnak!  Magyarországon is egyre több és több szervezet és cég csaatlakozik a mozgalomhoz. Cégünk az Octaform Kft tagja a Követ Egyesületnek, melynek célja egy fenntartható gazdálkodás és fenntartható jövő, ezért meghírdette a ZöldIroda projectet, melyen nagy erőkkel veszünk részt!

Itthon már a sajtó is kezd kiemelt figyelmet fordítani a témára. A minap megjelent HVG cikk is beszámol róla, hogy a Facebook is egy kiváló hírportál az eszme hírdetésére, és bemutatta az Elektrolux által készített Facebook alkalmazást, mely segítséget nyújt az ügyfeleknek, hogy miként spórolhatnak még többet, az otthoni vízfelhasználásban!