Nyitólap > Gépeink > Vízadagolók > Modellek

ION

Ki tudta hogy "zöldnek" lenni ennyire egyszerű!!

Ismerje meg legújabb termékünket, az elegáns, pici de nagy teljesítményű ION víztisztító berendezést. Ez az amerikai vízgép 2012-ben elnyerte a méltán népszerű Appliance Magazin "Legjobb víztisztító" díját és az USA "Quality & Design in Technology" verseny ezüstérmes győztese lett.

Ez az igazán kompakt berendezés Intelligens, Olcsó és Nagyszerű, innen az ION név! Beépített 0,5 mikronos kevert szűrője (Granulátum+Blokk szén+ Polifoszfát) eltávolít a beérkező csapvízből minden szennyeződést, ezzel biztosítva az optimális vízminőséget minden kitöltött pohár vízben. A DirectChill zárt hűtési rendszernek köszönhetően a baktériumok nem képesek bejutni és életben maradni a berendezés több mint 9m hosszú rozsdamentes acél csőrendszerében. Az egyedülálló tervezésnek köszönhetően gépünk nagy hatékonyággal adagolja Önnek a meleg, hideg, szobahőmérsékletű, vagy szódavizet, amikor csak megkívánja. 

12 pontban az ION vízgépről

1. InstaChill Hideg-ikon.jpg

Minden pohár víz frissen szűrt és hűtött egy zárt hűtőrendszeren belül, amely soha nem érintkezik levegővel, ezáltal biztonságot nyújt a vírusok és baktériumok fertőzésével szemben. A többi adagolóval szemben, melyek tartályos technikát alkalmaznak, itt nincs szükség fertőtlenítésre.

 

 

 NCW-1-26-17-199R2-shadow-Linde.jpg


 Dispense.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

7. Kompakt Méret

ION mérete mindenhol majdhogynem tökéletes. Legyen szó a konyha pultról vagy egy egyetem aulájáról. Alsó szekrénye lehetővé teszi, hogy a gép szabadon álló egységként üzemeljen, bárhol, ahol csak szeretnék. 

2. Nagy Kapacitás

Képzelje el hogy egy 2,5 decis poharat 1 órán keresztül folyamatosan feltölthet anélkül, hogy a víz hőmérséklete 5C° fok fölé emelkedne... az ION képes erre. Garantált 30 l/h hűtési kapacitásával kiemelkedik a többi vízgép közül. 

8. Digitális kijelző

A digitális kijelzőnek köszönhetően a berendezés használata és programozása "gyerekjáték". Elhelyezhető rajta logó és egyéb információ is.

3. RapidHot Forro-ikon.jpg

Tea, kakaó, akár instant levesek mind csak igazán forróan tökéletesek a frissen szűrt vízből. Az ION-ban garantált a 8 l forró víz óránként, amely mindig készen, 95C° fokosan várja Önt!

9. Higiénikus Desin

Egy zárt rendszeren keresztül mely sosem érintkezik a levegővel az ION folyamatosa képes frissen szűrt és hűtött vizet adagolni, egy speciális, könnyen cserélhető kifolyón kereresztűl.

 4. Szóda funkció Szoda-ikon.jpg

Cukros szénsavas üdítő? .... NEM! Segíts szervezetednek egészségesen működni és az üdítőkkel szemben válassz egy pohár frissítő, hideg szódát. Egy kis citrommal vagy lime-al igazán tökéletes a felfrissülés. Otthoni felhasználók SODASTREAM CO2 palackkal is használhatják.

10. Gyerekzár

A forró víz vételhez dupla gombnyomás szükséges. A "rejtett" gomb megakadályozza hogy a gyerekek leforrázzák magukat.

 5. Tisztaságfigyelő Filter Monitor

Nem kell aggódni egy percig sem a tisztaságért. A beépített filter monitor, az előlapon elhelyezett led segítségével jelzi mikor a filtert cserélni kell. A lámpa egyszerűen zöldről pirosra vált. A filter 7500 l víz átfolyása után kerül kötelező cserére 

 11. Csepptálca

A könnyen tisztán tartható, mosogató gépben is mosható csepptálca felfogja a gépből esetlegesen lecsöpögő vizet. Elérhető nagyobb kapacitással és lefolyóba köthető opcióval is. Csepptálca érzékelővel ellátott, így a vízadagolás teli tálca esetén leállítható.

 

 6. Energiatakarékos

Miért is menne feleslegesen a gép, ha nincs senki a környéken? Az ION alvó üzemmódja lecsökkenti az energia felhasználást az esti órákban és a hétvégén.

12. Gyors filter csere 

A speciális zárnak köszönhetően egy egyszerű forgatással a szűrőbetét csepegés nélkü, 2 perc alatt lecserélhető, még a vizet sem kell elzárni. A gép alapból a CaronPlus szűrővel érkezik mely 5600 l víz szűrésére alkalmas.

 

 

Színválaszték és Kiegészítők

ion2-front.pngfront-pic.JPG   carbonSilver.jpg

Titánium+Grafit Grafit+Titánium
   Ezüstion Filter
   szortiment.pngguidline.JPG

  

Technikai adatok  

Vízopciók Sima víz Sima víz Hideg víz Hideg víz Szénsavas / Szóda víz Szóda víz  Forró víz Forró víz
Választható modellek
  • Modell 100: Hideg víz + Sima víz  (Hideg+szobahő)
  • Model  200: Hideg víz Sima víz + Forró víz (Hideg+szobahő+forró)
  • Modell 300: Hideg víz + Sima vízSzénsavas / Szóda víz (Hideg+szobahő+szóda)
  • Modell 400: Hideg víz + Sima vízSzénsavas / Szóda víz + Forró víz (Hideg+szobahő+szóda+forró)
Modellek Szabadon álló és Pultra szerelt
Szabadon álló méretek 330mm (SZ) x 1206mm (M) x 430mm (M)
Pultra szerelt méretek 330mm (SZ) x 408 mm (M) x 430mm (M)
Adagoló terület magassága 230mm
Súly Szabadon álló: 28KG Pultraszerelt: 18KG
Sztenderd szűrő 1 x Kevert szűrő (0,5 mikron, granulátum+blokk+polifoszfát)
További tulajdonságok DirectChill zárt rendszerű hűtés
Filter indikátor
Érintő kijelző
Energiatakarékos üzemmód
Biztonsági zár (forró víz)
Kapacitás Hideg: 30 l/h ; Szóda: 30 l/h ; Forró:12 l/h
Víz hőmérsékletek Hideg 5°C
Forró 95°C
Kompresszor 230V/50Hz
Letöltés Brosúra elérhető magyar nyelven!