Nyitólap > Gépeink > Vízadagolók > Modellek

Waterlogic Firewall Kocka

A Firewall kocka, az előkészítő pult modern és kifinomult kiegészítője, mely pohárról pohárra kifogástalan  friss vizet szolgáltat. Ez a termék az egyedülálló Firewall™ technológiánknak köszönhetően eltávolítja  a kórokozókat. Nemcsak megtisztítja az ivóvizet, 99,9999%-ban baktériummentessé téve azt, hanem  akadályt is képez a külső szennyeződésekkel szemben. Az egyszerű, intuitív interfésznek és a letisztult dizájnnak köszönhetően a hűtött, meleg, illetve szobahőmérsékletű víz mindig rendelkezésünkre áll.

„Elemzésünk kimutatta, hogy a Firewall nagyon hatékony és  sokkal magasasbb koncentrációban távolítja el még az ellenálló  baktériumokat is mint azt a német ivóvíz szabályozások előírják.”

Dr. Klaus Peter Lörcher, Dr. Lörcher Intézet, elismert német vízminôség kutatási és hitelesítési intézet

A tökélyhez vezető három lépés

Az Ön Waterlogic vízadagolója három épcsős víztisztító technológiával ellátott készülék, melynek köszönhetően a gépből nyert víz a csapvíznél jelentősen jobb minőségű:

1. Szűrés: a mi szűrő technológiánk eltávolítja a káros anyagokat, ugyanakkor megőrzi azt, ami hasznos. Ez a fázis eltávolítja a klórt, valamint egyéb a vízben előforduló ízeket és szagokat.

2. Firewall™: a következő lépésben a Firewall™ UV technológia megtisztítja a vizet. Az ultraviola fény eltávolítja a káros kórokozókat és baktériumokat (E.Coli, szalmonella és hepaptitisz) íly módon garantálva a biztosnágos és akár 99,99%-ban tiszta ivó vizet! Egy extra védelmi rétegként, az UV lámpa megekadályozza az adagolófej a beszennyeződését.

3. BioCote®: A Waterlogic vízadagolók külső és belső védelméről egyaránt gondoskodtunk. A harmadik védelmi réteg az úgynevezett BioCote, mely baktériummentesen tartja az vízkiadagoló felületet.

A vízszűrő előnyei mégegyszer

1. Magasfokú UV tisztaság

A kivitelezés lehetővé teszi a magasabb fokú UV fénnyel történő tisztítást, ily módon csökkenti a baktériumok, vírusok és paraziták számát melyek a vízben előfordulhatnak. Ezáltal 99,99%-ban megszabadítja ivóvizünket a kórokozóktól, 100%-os hatékonysággal.

2. Vegyünk búcsút a bakteriális szennyezettségtől
Az adagoló fejre irányított tisztítás nemcsak megakadályozza annak beszennyeződét, hanem egyidejűleg tisztítja a vizet amely a poharába kerül. Ily módon a lehető legfrissebb ivóvizet nyújtja Önnek.

3. Kétszeresen igazolt
A Firewall™ technológiát a WQA tesztelte és hitelesítette NSF/ANSI- 55 osztályú A UV-re és NSF P231 protokollra, mely egyedülálló, és melyek összesével csak a Waterlogic rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a Firewall™ technológia nyújtja a lehető legtisztább vizet.

Szakmai részletek / Technikai adatok

Opciók simaviz.pngSima víz   hidegviz.pngHideg víz  
forroviz.pngForró víz   extraforroviz.pngExtra forró víz
A kocka méretei 296mm SZ x 375mm M x 425mm M
Az adagoló terület magassága 162mm
Súly 15KG
Szenderd szűrés 1 x Szén szűrő (CBC)
(Opcionális extra filter)
További tulajdonságok UV szenzor
Szivárgás érzékelő
Szűrő élettartam ellenőr
Könnyedén cserélhető "Klikk-KI Klikk-BE" technikás UV lámpa és szűrő egység, hogy ne kelljen a szervizesre várni
Kapacitás Hideg: 1.4 literes tank
Forró: 1.3 literes tank
Víz hőmérsékletek Hideg: 5°C ~ 16°C, alapban 5°C
Forró: 70°C ~ 95°C, alapban 87°C
Kompresszor 230V/50Hz
Letöltés A magyar nyelvű brosúra letöltéséért kattintson ide!