Nyitólap > Gépeink > Vízadagolók > Modellek

Waterlogic Firewall 4

A Waterlogic 4 vízadagoló az egyedülálló Firewall™ (tűzfal) technológiánknak köszönhetően eltávolítja a szennyeződéseket. Ezt az innovatív technológiát arra fejlesztettük ki, hogy Önnek a lehető legtisztább vizet nyújtsunk. Nemcsak megtisztítja az ivóvizet, 99,9999%-ban baktériummentessé téve azt, hanem akadályt is képez a külső szennyeződések ellen. Az egyedülálló kivitelezés eredménye képpen gépünk hatékonyan adagol meleg, hideg, szobahőmérsékletű, vagy szódavizet, amikor csak megkívánja.

„Elemzésünk kimutatta, hogy a Firewall nagyon hatékony és sokkal magasasbb koncentrációban távolítja el még az ellenálló baktériumokat is mint azt a német ivóvíz szabályozások előírják.”

Dr. Klaus Peter Lörcher, Dr. Lörcher Intézet, elismert német vízminôség kutatási és hitelesítési intézet

A tökélyhez vezető három lépés

Az Ön Waterlogic vízadagolója három épcsős víztisztító technológiával ellátott készülék, melynek köszönhetően a gépből nyert víz a csapvíznél jelentősen jobb minőségű:

1. Szűrés: a mi szűrő technológiánk eltávolítja a káros anygokat, ugyanakkor megőrzi azt, ami hasznos. Ez a fázis eltávolítja a klórt, valamint egyéb a vízben előforduló ízeket és szagokat.

2. Firewall™: a következő lépésben a Firewall™ UV technológia megtisztítja a vizet. Az ultraviola fény eltávolítja a káros kórokozókat és baktériumokat (E.Coli, szalmonella és hepaptitisz) íly módon garantálva a biztosnágos és akár 99,99%-ban tiszta ivó vizet! Egy extra védelmi rétegként, az UV lámpa megekadályozza az adagolófej a beszennyeződését.

3. BioCote®: A Waterlogic vízadagolók külső és belső védelméről egyaránt gondoskodtunk. A harmadik védelmi réteg az úgynevezett BioCote, mely baktériummentesen tartja az vízkiadagoló felületet.

A vízszűrő előnyei mégegyszer

1. Magasfokú UV tisztaság
A kivitelezés lehetővé teszi a magasabb fokú UV fénnyel történő tisztítást, ily módon csökkenti a baktériumok, vírusok és paraziták számát melyek a vízben előfordulhatnak. Ezáltal 99,99%-ban megszabadítja ivóvizünket a kórokozóktól, 100%-os hatékonysággal.

2. Vegyünk búcsút a bakteriális szennyezettségtől
Az adagoló fejre irányított tisztítás nemcsak megakadályozza annak beszennyeződét, hanem egyidejűleg tisztítja a vizet amely a poharába kerül. Ily módon a lehető legfrissebb ivóvizet nyújtja Önnek.

3. Kétszeresen igazolt
A Firewall™ technológiát a WQA tesztelte és hitelesítette NSF/ANSI- 55 osztályú A UV-re és NSF P231 protokollra, mely egyedülálló, és melyek összesével csak a Waterlogic rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a Firewall™ technológia nyújtja a lehető legtisztább vizet.
A berendezés igazolásait az ÁNTSZ is megerősítette és kiadta cégünk részére a magyar igazolást! 

 

Szakmai részletek / Technikai adatok 

Opciók Sima víz Sima víz Hideg víz Hideg víz Szénsavas / Szóda víz Szénsavas / Szóda víz
Forró víz Forró víz Extra forró víz Extra forró víz
Modellek Szabadonálló és Pultra szerelt 
Szabadonálló méretek 418mm (SZ) x 1238mm (M) x 470mm (M)
Pultra szerelt méretek 417mm (SZ) x 439mm (M) x 470mm (M)
Adagoló terület magassága 240mm
Súly Szabadonálló: 42-53 KG ; Pultraszerelt: 24-35 KG
Sztenderd szűrő 1 x Aktív Szén blokk szűrő (CBC) és1 x Aktív Szén granulátum szűrő (GAC)
További tulajdonságok Firewall progresszív tisztítás, Firewall UV szenzor (13W UV lámpa), Filter indikátorCsepptálca szenzor, Túlfűtés védelemEnergiatakarékos mód, Csepegés érzékelő
Kapacitás Hideg: 4 Liter ; Szóda: 2 Liter ; Forró:2.6 Liter
Víz hőmérsékletek Hideg 5°CForró víz 87°CExtra forró víz 93°C
Kompresszor 230V/50Hz
Letöltés A magyar nyelvű brosúra letöltéséért kattintson ide!