Nyitólap > Gépeink > Vízadagolók > Modellek

Waterlogic 350

Ez a prémium vízadagoló ötvözi az irodák és raktárak, kisebb személyzettel rendelkező egységek számára is megfelelő magas kapacitást a széleskörű vízadagolási opciókkal. A WL 350 fejlett technológiáját a tisztaság, minőség, és kényelem jellemzi. A vízadagolási opciók széles skálája megfelel minden munkahely számára és magas kapacitásával összes felhasználójának friss vizet biztosít. Az UV technológia garantálja a víz tisztaságát, és a szénalapú szűrőrendszernek köszönhetően a víz mindig remek ízű.

A tökélyhez vezető három lépés

Az Ön Waterlogic vízadagolója három épcsős víztisztító technológiával ellátott készülék, melynek köszönhetően a gépből nyert víz a csapvíznél jelentősen jobb minőségű:

1. Szűrés: a mi szűrő technológiánk eltávolítja a káros anygokat, ugyanakkor megőrzi azt, ami hasznos. Ez a fázis eltávolítja a klórt, valamint egyéb a vízben előforduló ízeket és szagokat.

2. Firewall™: a következő lépésben a Firewall™ UV technológia megtisztítja a vizet. Az ultraviola fény eltávolítja a káros kórokozókat és baktériumokat (E.Coli, szalmonella és hepaptitisz) íly módon garantálva a biztosnágos és akár 99,99%-ban tiszta ivó vizet! Egy extra védelmi rétegként, az UV lámpa megekadályozza az adagolófej a beszennyeződését.

3. BioCote®: A Waterlogic vízadagolók külső és belső védelméről egyaránt gondoskodtunk. A haradik védelmi réteg az úgynevezett BioCote, mely baktériummentesen tartja az vízkiadagoló felületet.

A vízszűrő előnyei mégegyszer

  • UV technológiával ellátott fejlett vízadagoló mely elpusztítja a bektériumokat
  • Kisebb irodák számára tervezve
  • Magas kapcitás
  • A legszélesebb körű vízadagolási opciók
  • pultra szerelt modell
  • UV szenzor, hogy mindig nyugodt lehessen
  • Csöpögtető tálca

Szakmai részletek / Technikai adatok

Opciók Sima víz sima víz Hideg víz hideg víz Szénsavas / Szóda víz Szénsavas / Szóda víz
A kocka méretei 350mm SZ x 370mm M x 340mm M
Az adagoló terület magassága 175mm
Súly 17-20KG
Szenderd szűrés 1 x Szén szűrő (GAC)
További tulajdonságok inTank UV
UV szenzor
BioCote külső borítás
Csepptálca
Kapacitás Hideg: 1.6 literes tank
Szóda: 1.2 literes tank
Víz hőmérsékletek Hideg: 3°C ~ 12°C, alapban 5°C
Kompresszor 230V/50Hz
Letöltés Hamarosan...