Nyitólap > Előnyök > Egyszerűen ZÖLD > Zöld Gondolatok

Zöld Gondolatok

Jobb gondolkodás, Jobb vizet eredményez! Rengeteget gondolkodtunk "zölden", és hisszük, hogy az öko-barát stratégiánk amivel előálltunk, elég  hatásos. Nevet is adtunk neki: "Fenntarthatóság a Belsőben"

Alvó mód
A Waterlogic Energy Star modelljei egy úgynevezett "Alvó üzemmód"-dal rendelkeznek, hogy csökkentsék az energia felhasználást. Minden modellünk alacsony energia felhasználásra lett tervezve. 

Túlfolyás és Szivárgás érzékelők
Egy tiszta út a biztonságos spóroláshoz!

Újrafelhasználható anyagok
Minden polimer, fém, UV lámpa, és csomagoló anyag amely a Waterlogic gépek gyártásánál kerül felhasználásra, teljesen újrahasznosítható.

Vegyszerek
Minden a Waterlogic által használt vegyszer környezetbarát és nem toxikus.

Kompresszorok Öko-barát gázzal
Kizárólag az ózonmentes és környezetbarát, újrahasznosítható R134a gázt használjuk hűtő közegnek, de már folyamatban van a tesztelése egy még barátibb gáz típusnak! 

Elektronika
Minden elektronika és kábel ami a Waterlogik gépekben van megfelel a ROSH előírásoknak: minden gép a ROSH által tíltott anyagok felhasználása nélkül készül

Igazoltan ZÖLD
A Waterlogic termékei rendelkeznek a CE szabvány jelöléssel, ezzel bizonyítva, hogy a gyártó betarja az Európai Unió környezetvédelmi előírásait.

És ez nem minden ...

Mi van a műanyag poharakkal? Nos igen, rajta vagyunk az ügyön. Előszörös is az általunk használt poharak újrafelhasználhatóak. Másodszor, folyamatosan azon dolgozunk, hogy csökkentsük a műanyag pohár felhasználását.

Íme egy példa: Ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a műanyag poharak helyett, az újra és újra használható WaterLogic márkás sport üvegeket használjanak. Egyszerű és olcsóbb megoldás! Reméljük, hogy egyre többen veszik majd igénybe.