Nyitólap > Előnyök > Egyszerűen TISZTA > A tökélyhez vezető három lépés

A tökélyhez vezető három lépés = FIREWALL

Minden víznek egészségesnek, tisztának és jóízűnek kellene lenni. Hiszünk benne hogy három lépcsős tisztító eljárásunk és egyedülálló FIREWALL technológiánk a legkiemelkedőbb ezen a területen.

Ön szűrő rendszert szeretne? Nekünk van!
Először tisztító berendezéseink megszűrik a vizet, hogy eltávolítsák belőle a szennyeződéseke, a klórt és más íz és szagrontó anyagokat. Mi ezt tudjuk. Mi ezen gondolkodunk (jó sokat), úgyhogy Önnek már nem kell. Ami még jobb, hogy a vízben található természetes ásványi anyagokat nem szűrjük ki.Ha a mi szavunk nem lenne elég, hát megkaptuk a WQA (Víz Minőségi Világszövetség) arany medálját, ezzel igazolva gépeink hatékonyságát. Higgyen nekünk, náluk is áll egy FIREWALL gép a sarokban.

UV fertőtlenítés. Tökéletesen hatásos fegyver a vírusok és baktériumok ellen.
Mennyire hatásosan „hatásos”? 99.9999% -ig több mint 5.000 teszttel igazoltan a világ legelismertebb független laboratóriumai által. Elég lenyűgöző, nemde? De nem állunk meg a fejlesztésben, mert ez még lehet jobb is.

Végül, de nem utolsó sorban a BioCote®
A Waterlogic vízadagolók külső borításáról sem felejtkeztünk el. A műanyag elemek, a vízadagolási területeken különleges ezüstionos festékkel kezeltek, mely speciális védőréteget képez, ennek neve BioCot ®, Ez meggátolja a mikroorganizmusok letapadását és fejlődését, ezzel képezve egy végső higiéniai védelmi réteget!